неділю, 12 квітня 2020 р.

Понеділок 13 квітня

 Добрий день, шановні учні!
Починаємо новий тиждень!

8 клас

Фізика
Завдання на тиждень

1.   Перевірити розв’язування задач Впр. 33 ви можете за допомогою відео https://www.youtube.com/watch?v=8Ki1cn3UyeY та 
     2. Основне з § 35. Закон Джоуля – Ленца: кількість теплоти, що виділяється у провіднику під час проходження струму, дорівнює добутку квадрату сили струму, опору провідника і часу проходження струму. Цей закон працює у всіх випадках, тобто Q = I2Rt. У тому випадку, коли вся робота струму витрачається лише на нагрівання, кількість теплоти можна знайти за будь-якою формулою роботи, тобто
 Q = UIt,  Q = U2t/R
Основне з § 36. 1) Знати існуючи електронагрівальні прилади; 2) знати, що основним елементом електронагрівальних приладів є нагрівальний елемент; 3) знати будову і роботу запобіжників.
3.  Розв’язати задачі вправи 35 вам допоможуть такі відео уроки: https://www.youtube.com/watch?v=-htyuAC9g8Q
Задачі записати у робочий зошит, фото відправити за адресою omichka@ukr.net
4. Подивіться відео про історію винайдення освітлення https://www.youtube.com/watch?time_continue=37&v=YWBLsf_rq_0&feature=emb_logo
5. Домашнє завдання:
Опрацювати § 35, 36;
Записати розв’язування задач Впр. № 35 у зошит;
Розв’язати задачу 1 Впр. № 36. Задачу записати у робочий зошит, фото відправити за адресою omichka@ukr.net


Географія
1. Вивчити § 63, дати відповіді на запитання до параграфа та відправити за адресою omichka@ukr.net (понеділок 13.04.2020))
2. Вивчити § 64, дати відповіді на запитання до параграфа та відправити за адресою omichka@ukr.net (п’ятниця, 17.04.2020)


Захист Вітчизни
10 клас
Ще не всі опрацювали до кінця тему "Домедична допомога при травмах окремих анатомічних ділянок" та не  зробили презентацію і  не відправили за адресою omichka@ukr.net. Будь ласка, попрацюйте!

11 клас
Ще не всі опрацювали до кінця тему "Надання домедичної допомоги в секторі обстрілу" та на цю тему не зробили презентацію і не відправили за адресою omichka@ukr.net. Будь ласка, попрацюйте!

Немає коментарів:

Дописати коментар