середу, 13 травня 2020 р.

Четвер 14 травня

 Добрий день, шановні учні!!


Четвер 14 травня

10 клас
Розв’язування задач
1. Для того, щоб навчитися розв’язувати задачі на електричну ємність, я пропоную вам розглянути відео уроки по розв’язуванню задач №№ 3 – 8  з вправи № 44. Розв’язок обов’язково записати у робочий зошит.
2. Домашнє завдання. Розв’язати задачу № 1 з вправи № 44. Зробити фото робочого зошита з усіма задачами та відправити за адресою omichka@ukr.net.


11 клас
Фізика
Лабораторна робота № 9
Дослідження треків заряджених частинок за фотографіями
(Лабораторну зробити обов’язково бо буде невиконання програми, і не можна буде вам виставити оцінки за семестр і за рік. Попередню роботу виконали лише Северин Людмила та Христенко Вікторія. Думай…те!!!!)
1. У робочому зошиті написати тему, мету та обладнання (с. 252).
2. Якщо будете робити роботу за допомогою підручника, малюєте таблицю, що є в підручнику на с. 253, якщо за допомогою комп’ютерної програми, то креслити ту таблицю, яка там запропонована.
3. Ті, хто робить роботу за допомогою підручника, на листок паперу перемальовують треки з фото, яке дано у підручнику (с. 252). Визначають радіуси треків, як запропоновано в підручнику і заповняють таблицю. Ті, хто робить роботу за допомогою комп’ютерної програми, визначають радіуси треків частинок на початку та в кінці, заповняють ту таблицю, яка їм запропонована.
4. Написати висновок.
5. Надіслати  за адресою omichka@ukr.net фото роботи у зошиті, фото листків, на яких перемальовані треки (та пошук радіусів цих треків) – ті, що робили роботу по
підручнику; скріншот роботи  – ті, що робили роботу за програмою. Посилання на роботу:
Якщо не зрозуміли, як визначити радіуси треків, подивіться це відео:

Астрономія
Опрацювати тему № 8 «Життя у Всесвіті». На цю тему зробити презентацію і надіслати  за адресою omichka@ukr.net . Ті, хто зробить, далі будуть вільні (якщо нема боргів) від астрономії до кінця навчального року.

Немає коментарів:

Дописати коментар